OM OSS

Jägersro Center ligger intill Jägersro Trav och Galoppbana och är Malmös fjärde största köpcentrum med ett brett utbud av butiker för alla åldrar under samma tak.

Här erbjuds allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror i en familjär miljö med generösa öppettider och mycket goda parkeringsmöjligheter. Det är också lätt att ta sig hit med buss.

Köpcentrumet öppnades redan 1962 och genomgick en stor ombyggnad 2003, då de ljusa och fräscha lokalerna kom till. Läs mer om Jägersro Centers historia

Kuriosa om konst på Jägersro Center!
På köpcentrumets mark kan ni se konstverket ”Pegasus med sitt hov”. Ett verk av konstnären Aline Magnusson som föreställer sju galopperande hästar i full skala med en bevingad Pegasus i täten.

Ägare av köpcentrumet:
Jägersro Center ägs av CBRE Global Investors. CBRE Global Investors är ett fastighetsbolag som äger fastigheter över hela världen.

Förvaltare av köpcentrumet:
Jägersro Center förvaltas av CBRE Asset Services. Kontaktuppgifter till Centrumledningen på plats hittar du under menyfliken Kontakt.

51 år sedan Wessels öppnade

Den 19 oktober 1962 slog Wessels, som i dag är Jägersro Center, upp portarna som Skandinaviens första och Europas andra stormarknad någonsin.

Jägersro 50 år

Mat & dryck

Om du behöver fylla på lite energi när du är här, besök någon av våra restauranger och caféer för en bit mat eller bara en fika. Välj mellan Burger King, Hot & Cool Café, Kniv & Gaffel, Mr Chen´s Wok och Pölsemannen.

Till våra restauranger och caféer