Jägersro Center inleder samarbete med Husie IF

Jägersro Center har i januari 2019 beslutat att inleda ett samarbete med fotbollsföreningen Husie IF. Samarbetet är ett led i shoppingcentrets ambition att stärka sin position i området och syftar till att stödja föreningslivet i närområdet. Jägersro Center är inte bara Sveriges äldsta köpcentrum utan också en mötesplats för många invånare i Husie, Oxie och Fosie. Inför 2019 …

Fortsätt läsa

Månadens erbjudande mars

Erbjudandet hittar du i appen. Mer info om hur du laddar ned appen hittar du här! 

Melloshow den 23 februari!

Lördagen den 23 februari kommer LL Dance Studio till oss med sin MELLOSHOW! LL Dance Studio har bland annat varit med på Melodifestivalens dansshower i både Malmö Arena och i Kristianstad. Showen hålls både kl 13 och kl 15 nere i eventhörnan! Välkomna!

Sportlov på Jägersro Center!

Kom och mys med oss på sportlovet! Under två dagar öppnar vi upp pysselverkstad och pärlverkstad! Dessutom blir det ansiktsmålning och så är popcornmaskinen igång! Välkomna! Vi håller till nere i eventhörnan vid Kapp-Ahl/Stadium Outlet. Vuxna ansvarar för sina barn.

Månadens erbjudande i kundklubben!

Vinn biljetter till Paw Patrol Live på Malmö Arena!

Den 24 februari kommer Paw Patrol Live till Malmö Arena! När Paw Patrol var på besök hos oss för ett tag sedan, så lämnade de fyra biljetter som vi nu ska dela ut till en lycklig vinnare! Mer information hittar du på vår Facebooksida.    

Paw Patrol på besök 18 januari!

Fredagen den 18 januari kommer idolerna Skye och Chase från Paw Patrol hit till oss på Jägersro Center! Kom och träffa dem mellan 15-18 på vår eventyta (vid Kapp-Ahl).  Välkomna! Eventet är i samarbete med www.juniorproductions.se

Öppettider i Jul

Vi kör extra öppet varje helg fram till jul! Du handlar dina klappar enkelt och smart hos Jägersro Center!

Julen på Jägersro Center

Fira in julen med oss på Jägersro Center! Lucia, Pelle Svanslös, glögg, pepparkaksdekorering och TOMTEN så klart! Alla tider hittar du ovan. Följ oss på våra sociala medier för senaste uppdateringarna!

Glöggens Dag

Snart är det dags att tända det första ljuset i advent. Men redan på lördag är det Glöggens Dag och då bjuder vi alla våra kunder på glögg och pepparkakor mellan kl 12-15! För dig som är kundklubbsmedlem erbjuder vi gratis paketinslagning! Julklappsshoppingen gör du enkelt och smidigt på Jägersro Center!