Jägersro Center inleder samarbete med Husie IF

Jägersro Center har i januari 2019 beslutat att inleda ett samarbete med fotbollsföreningen Husie IF. Samarbetet är ett led i shoppingcentrets ambition att stärka sin position i området och syftar till att stödja föreningslivet i närområdet.

Jägersro Center är inte bara Sveriges äldsta köpcentrum utan också en mötesplats för många invånare i Husie, Oxie och Fosie. Inför 2019 kommer centrat att satsa på utökade och nya samarbeten med föreningar, företag och andra aktörer i området. Många idrottsföreningar tar idag ett stort socialt ansvar för barn och unga, inte alltid ett enkelt arbete men något som på sikt gagnar samhället. Jägersro Center vill stärka och belysa föreningslivets betydelse och som ett led i detta inleder man alltså nu ett långsiktigt samarbete med Husie IF.

”Vi vill vara med och bidra och engagera oss i vårt närområde samt stärka föreningslivet. Detta är med stor sannolikhet våra framtida kunder, därför är det extra viktigt för oss att vårt upptagningsområde utvecklas i en positiv riktning och vad kan vara bättre än att satsa på barn- och ungdomsidrott”, säger Caroline Johansson Velevski, Marknadsansvarig för Jägersro Center.

Handelsområdet Jägersro står inför en spännande framtid då travbanan flyttar och ett nytt bostadsområde ska ta form. En ny shopping- och servicedestination kommer att växa fram med Jägersro Center som en självklar mittpunkt.

”Husie IF grundades 1949 och fyller 70 år i år. Detta vill vi fira med framgångar från fotbollsskolan upp till seniorverksamheten. I år är det också extra spännande att följa Husie IF och vårt nystartade Dam A som är i full gång med verksamheten. Även Herr A och vårt talangfulla U16 har ett härligt fotbollsår framför sig med höga ambitioner. Vi ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete med Jägersro Center som kommer att utveckla hela vår verksamhet.”, säger Marcus Sahlén, Vice Ordförande Husie IF.

Du kan följa Husie IF på deras hemsida här